korte verhaal, nieuwe foto's - Reisverslag uit Malang, Indonesië van laura reumerman - WaarBenJij.nu korte verhaal, nieuwe foto's - Reisverslag uit Malang, Indonesië van laura reumerman - WaarBenJij.nu

korte verhaal, nieuwe foto's

Door: Laura

Blijf op de hoogte en volg laura

16 Maart 2007 | Indonesië, Malang

Hallo allemaal,
ik heb het nog steeds erg druk! Gister weer naar Indriyanasa geweest en heel leuk les gegeven. Ze kennen hoofd-schouders-knie en teen allemaal al! Ook heb ik weer een verhaal met een tekening gedaan in het Indonesisch!
Gisteravond had ik een afspraak bij een jongen die ik ken van de kerk. Zijn vader werkt ook voor een stichting die kinderen helpt om naar school te gaan. Het was erg gezellig, erg aardige mensen!
Vandaag had ik een afspraak met Anto, ook iemand uit de vriendengroep van de kerk. Die heeft me meegenomen naar zijn stichting, zij helpen kinderen die helemaal geen kans op onderwijs hebben ivm financiele problemen. Kinderen komen daar 2 dagen in de week om toch nog wat educatie te krijgen. Omdat de vrouw die engens geeft hoogzwanger is zoeken ze een vervanger, dus ben ik gevraagd. Ik ga eerst dinsdag even kijken of het wat is.
Verder is het nu definitief, ik ga volgende week naar Kediri, het kindje van opa en oma opzoeken! Vandaaruit ga ik door naar Solo, om onze kunstenaars en dansers te bezoeken, evenals Nonnie, het gehandicapte meisje! Daarna ga ik door naar Yogya en reis ik met Jeroen weer terug. Met de kunstenaars en dansers gaan we een plan maken om ze naar Nederland te halen, zodat ze op universiteiten , scholen en misschien festivals kunnen spelen/dansen.

Maar nu de beloofde foto's: van het strand!
De foto's van KFC probeer ik er ook op te zetten, maar die moet ik nog uitzoeken!

Tot gauw allemaal en super dat jullie nog steeds berichten achterlaten!

• 16 Maart 2007 - 14:20

Retteketet, Fred:

Mooie foto's!

• 16 Maart 2007 - 14:44

Thea:

Hey laura, is lees regelmatig je verhalen. Erg leuk. Mooie foto's zeg die laatste van het strand. Succes met alles daar! Groetjes thea

• 16 Maart 2007 - 15:03

Corrie:

Ha Laura,

Wat heb je het ook lekker druk. Mooie foto's weer.

• 16 Maart 2007 - 19:19

Oosen:

Wat een feest.Hebben.weer erg genoten van je verhaal en de foto"s

• 17 Maart 2007 - 19:44

Maudy:

Laura,
    deze keer erg laat; jij hebt het druk maar wij hier ook. Morgen soos en een modeshow van Menado. Hoop dat alles op rolletjes verloopt, na veel gehakketak over van alles en nog wat. Ik zal je wat foto's zenden.

Wat ben je daar een duizendpoot aan het worden! Petje af voor je.
    Ik heb Novi 2x gezien op de foto's en zal die opslaan in haar map. Ik ben benieuwd hoe de shirtjes er uit komen te zien.

Doe iedereen daar de hartlijke groeten en tot een volgende mail.
    Liefs.

• 17 Maart 2007 - 19:51

Maudy Nog Even:

Is dat Tanah Lot? En jij minum i.p.v. makan...
    Die taart ziet er ook erg lekker uit!
    Ik zal Pim in een lijstje zetten en je toezenden;-)

• 18 Maart 2007 - 16:39

Floor:

Lieve Laura,
    Prachtige foto's! Ik ben helaas in de regen de ramen aan 't lappen! Volgende maand misschien tijd om de Viva te lezen...Grrrr.
    Kus

• 18 Maart 2007 - 18:38

Willem En Grietje:

Dag Laura, geen wonder dat je zoveel te melden hebt. Een hele goede tijd gewenst vanuit Zuidbroek.